Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de participació 'La salut al barri' d’Horts de Miró de Reus

La jornada de treball i lúdica, que tindrà lloc aquest dimarts 11 de juny, a les 17h al Centre Cívic Llevant,  pretén mostrar les necessitats detectades en el diagnòstic de salut realitzat, i prioritzar línies d'acció 

La jornada de treball i lúdica 'La salut al nostre barri' de participació amb la ciutadania tindrà lloc aquest dimarts, a les 17.00 hores, al Centre Cívic Llevant La jornada de treball i lúdica 'La salut al nostre barri' de participació amb la ciutadania tindrà lloc aquest dimarts, a les 17.00 hores, al Centre Cívic Llevant REUS.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juny 2019 07:51

L’Equip d’Atenció Primària Horts de Miró de Reus juntament amb l'Ajuntament de Reus (regidories de Benestar Social, Salut i Participació) i l’Agencia de Salut Pública de Catalunya, organitzen aquest dimarts 11 de juny, la jornada de treball i lúdica 'La salut al nostre barri' de participació amb la ciutadania, a les 17.00 hores, al Centre Cívic Llevant, per informar sobre projectes i activitats, per compartir converses, dubtes i inquietuds amb la població, i per prioritzar de manera participativa línies d’acció (més que detectar necessitats i possibilitats de millora en termes de salut i de benestar).

S'ensenyarà un vídeo en el que explicaran les característiques urbanístiques, demogràfiques i socioeconòmiques del barri. A més, explicaran el diagnòstic de salut de la població d’Horts de Miró realitzat a partir d’uns indicadors de salut, de diferents bases de dades, dels darrers 5 anys, i també a través d’entrevistes a persones que viuen i/o treballen al barri. Aquest diagnòstic és complementari amb el del Pla de Salut de la ciutat. Però la jornada també tindrà activitats lúdiques com: contacontes, activitats infantils, berenar i ball del gegant del barri.

Els professionals dels diferents sectors implicats, valoren la salut i el benestar des d’una perspectiva integral, considerant els factors biològics però també els psicològics i els socials. Des de 2015 a la zona d'Horts de Miró es desenvolupa un procés de millora de la salut comunitària intersectorial partint del treball en xarxa d'institucions, serveis de proximitat, entitats cíviques i veïnat. Aquest treball ha estat promogut per l'EAP en el marc del programa 'Comsalut' del Departament de Salut de la Generalitat, així com l'Ajuntament de Reus i l’Agencia de Salut Pública de Catalunya.

Els problemes de salut no es poden abordar exclusivament des de les institucions, per això la participació de la comunitat és imprescindible i la jornada és molt important per a millora de la salut i el benestar de les persones del barri.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: