Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els farmacèutics organitzen una jornada a Reus per conscienciar sobre la protecció solar

El Col•legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona instal·larà, aquest dimecres, 12 de juny, de 10 h a 18 h, un envelat a la plaça de Prim

La jornada tindrà lloc aquest dimecres, 12 de juny, a la plaça Prim de Reus La jornada tindrà lloc aquest dimecres, 12 de juny, a la plaça Prim de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juny 2019 10:15

Els farmacèutics del territori organitzen una jornada de conscienciació sobre l’ús de la protecció solar a la plaça Prim de Reus. En el marc d’aquesta, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) instal·larà, aquest dimecres 12 de juny, un envelat de protecció solar a la cèntrica plaça. Durant la jornada, que serà oberta a tothom i que durarà des de les 10 h fins a les 18h, ininterrompudament, s’oferirà, gratuïtament, atenció farmacèutica personalitzada per assessorar la població sobre l’ús de la protecció solar i conscienciar sobre la importància de prendre el sol amb precaució.

“Ja fa anys que des de la nostra entitat, a les portes de l’estiu, considerem interessant organitzar un acte informatiu d’aquestes característiques per tal de conscienciar la població de la necessitat de protegir la dermis del sol i dels seus efectes nocius, si no adoptem les mesures de protecció adequades”, explica la vocal de Dermofarmàcia del COFT i organitzadora de la campanya, Dolors Andreu. Així mateix, Andreu ha apuntat que “atendrem consultes sobre la pell i practicarem les proves necessàries per tal d’aconsellar sobre quin és el tipus i el factor de fotoprotecció solar més adient per a cada persona”. A més, “determinarem el grau d’hidratació de la pell, el grau de melanina i el tipus de fototip, entre altres paràmetres”, ha dit la farmacèutica del COFT.

A més, cal destacar que les consultes personalitzades i l’assessorament inclouran el lliurament de mostres gratuïtes de protectors solars adequats a cada tipus de pell.

En les darreres edicions, aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la marca Eau Thermale Avène, ha tingut un notable èxit de convocatòria, amb centenars de persones que han après com prevenir cremades, l’envelliment prematur de la pell i altres conseqüències més greus, a llarg termini.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: