Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La façana del Gaudí Centre s'il·lumina de verd per donar visibilitat a l'Esclerosi Múltiple

La campanya amb la que col·labora l'Agència Reus Promoció s'anomena #MyInvisibleMS i el tema que centrarà els actes commrmoratius serà la visibilitat

La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà aquest dijous de color verd La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà aquest dijous de color verd REUS.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 30 Mai 2019 09:43

La façana del Gaudí Centre de Reus s'il·luminarà amb el color verd aquest dijous dia 30 de maig amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple. La campanya del 2019 amb la que col·labora l'Agència Reus Promoció amb aquest gest d'il·luminar la façana del Gaudí Centre, s'anomena #MyInvisibleMS i el tema que centrarà tots els actes commemoratius serà la visibilitat.

La Federació Internacional d'Esclerosi Múltiple commemora el Dia Mundial des de l'any 2009 i organitza una campanya de sensibilització centrada en un tema diferent cada any.

L'Esclerosi Múltiple és un dels transtorns neurològics més comuns i causes de discapacitat en adults joves. Hi ha més de 2.300.000 persones afectades a tot el món.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: