Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Tarragona consciencia sobre la salut de la dona amb xerrades i tallers

Es faran activitats del 16 de maig al 13 de juny amb motiu del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones

Una de les activitats es centrarà en el 'mindfulness' Una de les activitats es centrarà en el 'mindfulness' ARXIU
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Mai 2019 11:07

Tarragona realitzarà tallers pràctics i xerrades informatives pel Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones. Les activitats tindran lloc en diferents centres cívics de la ciutat i es repetiran més d’una vegada. La programació inclou temes des de temes de ‘mindfulness’ fins a la reproducció de la dona.

El taller pràctic sobre ‘mindfulness’ l’impartirà Judith Asensio, psicòloga del Servei d’Atenció i Informació a les Dones. La professional introduirà a les participants el concepte de la consciència plena i ensenyarà com relacionar-se de manera directa amb l’entorn i recuperar la pau interior. El taller es realitzarà per primer cop el 16 de maig al matí al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. El 23 de maig tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Salvador i el 29 de maig al de Llevant, tots dos al matí. La tarda del 30 de maig s’impartirà de nou al Centre de Bonavista i el 6 de juny al matí al Centre Cívic Part Alta. El darrer serà al de Torreforta el dia 13 de juny a la tarda. L’horari de matí és de 10 a 11.30 h; i el de tarda de 18 a 19.30 h.

La programació inclou una xerrada informativa sobre la dona en les diferents etapes de la vida. L’activitat anirà a càrrec d’Isabel Sabaté, ginecòloga del departament de Prevenció de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona. És una sessió participativa en la qual es compartiran coneixement i informació sobre la sexualitat en la vida de les dones. La xerrada es celebrarà dues vegades, el 28 i el 30 de maig de 10 a 11.30 h, al 1r pis de l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona.

El darrer acte és un taller sobre el sòl pelvià i tracta com aquesta patologia està lligada a la vida sexualitat i reproductiva de les dones. Es parlarà de les seves causes, com afecta en les dones i el que es pot fer per prevenir-la i tractar-la. Aquesta formació consta d’una part teòrica i una pràctica que impartirà Alba Pallisé, llevadora d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l’Institut Català de la Salut. L’activitat tindrà lloc el 29 de maig, el 5 de juny i el 12 de juny d’11 a 13 h al carrer Jaume I, 29.

L’aforament de les activitats és limitat. Les inscripcions es poden formalitzar aquí o a les seus on tindran lloc els actes.

Publicitat