Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trilogia dona estratègies a l'abast de tothom per recuperar la seva salut

L'investigadora científica vendrellenca, Mery Ruíz Cendonya, publica '4 Gramos', 'La auténtica MICROrevolución!' i 'Diabetis versión 2.0'

L'autora de la trilogia, Mery Ruíz Cendoya, és veïna del Vendrell L'autora de la trilogia, Mery Ruíz Cendoya, és veïna del Vendrell CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 09:41

L'investigadora i llicenciada en Farmàcia i Boquímica, Mery Ruíz Cendonya, resident al Vendrell, ha completat els tres volums d'una triologia dedicada a la salut: '4 Gramos', 'La auténtica MICROrevolución!' i 'Daibetis versión 2.0'. L'autora s'enfoca a través d'aquesta trilogia en estratègies a l'abast de totes les persones per recuperar la seva salut.

El primer llibre de la Trilogia de la salut, '4 Gramos', té per objectiu donar poder a les persones perquè cadascú pugui realitzar, amb coneixement, la seva pròpia tria d'aliments. Mery Ruíz Cendonya explica que en el llibre, "el lector trobarà veritats que tots hauríem de saber per poder millorar la nostra salut, veritats sobre els sucres, sobre els edulcorants, el gran engany del colesterol, els greixos saturats i molt més".

El segon volum de la Trilogia, titulat 'L'autèntica MICROrevolución!' vol mostrar i demostrar l'impacte del microbioma humà sobre la nostra salut i benestar en general. En aquest llibre, el lector descobrirà l'univers microbià que es troba dins d'ell i com ha de cuidar-lo, mimar-lo i alimentar-lo per poder gaudir d'una salut de ferro.

Completa la trilogia el tercer i darrer volum, 'Diabets versión 2.0', que comença amb una pregunta; "Sabíeu que la Diabetis tipus 2 es pot revertir?" L'autora dona resposta a aquesta pregunta: "SÍ, la diabetis tipus 2 es pot revertir". El lector entendrà clarament tot el que implica la Diabetis tipus 2 i les estratègies per revertir-ho. "Una malaltia que ens van dir que era per a tota la vida i ara la ciència sap que la Diabetis tipus 2 es pot revertir", defensa l'investigadora.

Preguntes i respostes

Per Mery Ruíz Cendonya, aquesta trilogia "ens parla d'esperança, d'aconseguir un món cada dia més sa, amb molta energia i vitalitat". L'autora es considera "una persona a qui li encanta llegir i bàsicament sóc molt curiosa". Confessa que "durant molts anys vaig buscar respostes als meus Per què? Per què la gent està malalta, per què uns pateixen de diabetis, altres de malalties cardiovasculars, altres Parkinson, altres Alzheimer, altres migranyes i un llarg etccccccc..."

L'autora recorda que "quan vaig trobar les respostes a tots els meus perquès, van néixer dins meu unes ànsies de compartir-ho amb tothom i vaig prendre la ferma decisió que faria tot el que estigués a les meves mans per complir amb el meu desig més profund", com ara la publicació dels tres llibres, i conclou: "el meu objectiu és transmetre els meus coneixements perquè la gent pugui usar-lo per al seu propi benestar".

                                                                                 Els tres volums de la trilogia:

triologia Mery Ruíz Cendonya

L'autora

Mery Ruíz Cendoya és Llicenciada en Farmàcia i Bioquímica. Va fer el Màsters en Microbiologia per la Universitat de Concepció i el Màster en Psiconeuroinmunoendocrinología Clínica i Nutrició Ortomolecular per la Universitat de Barcelona. També va fer el Doctorat en el Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

En resum, l'autora és Investigadora científica de formació, professió i vocació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: