Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Passeig Marítim de Roda de Berà ja disposa d’un parc “Street Workout” per a fer exercici

L'equipament de Fitness està situat a la zona de la platja de Costa Daurada

La zona de platja de Costa Daurada ja disposa d'un parc “Street Workout" La zona de platja de Costa Daurada ja disposa d'un parc “Street Workout" CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 13 abril 2019 19:20

La zona del Passeig Marítim de Roda de Berà ja disposa d’un nou equipament de Fitness, ubicat a la zona de la platja de Costa Daurada. L’objectiu és fomentar l’esport funcional, incentivant l’exercici físic en un entorn obert i natural com és platja.

El projecte es remunta un temps enrere, l’any 2017, quan l’actual regidor d’Urbanisme, Manel González, encapçalava l’àrea de Joventut i un grup de joves van fer-li la petició, que eren usuaris d’aquest tipus d’equipaments i s’havien de desplaçar a Torredembarra, Segur de Calafell o Tarragona per practicar-lo. El procés per a fer realitat la instal·lació no ha estat senzill a causa de les traves burocràtiques amb el departament de Costes de la Generalitat de Catalunya i Costes de l’Estat, però finalment ha estat possible.

La modalitat workout està en auge arreu del país. És una tècnica que es practica per treballar la resistència i estilitzar la figura, tot afavorint l’equilibri, l’estabilitat i la flexibilitat, sense la necessitat d’aparells. La nova instal·lació disposa de diferents nivells, característica que la fan apta per a persones de totes les edats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: