Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Festa solidària a Calafell per la lluita contra el càncer i la fibromiàlgia

Serà a la discoteca VIP's, aquest dissabte 13 d'abril, de les 19 a les 22h

La festa solidària se celebrarà el dissabte al vespre a la discoteca Vip's Calafell La festa solidària se celebrarà el dissabte al vespre a la discoteca Vip's Calafell JORDI SANTACANA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 11 abril 2019 10:41

La Lliga contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l'Ebre i l'Associació Fibromiàlgia Calafell (SPLAF), organitzen una festa solidària aquest cap de setmana per a la lluita contra aquestes malalties. Serà a la discoteca VIP's, de les 19:00 a les 22:00h, amb música dels 70, 80 i 90.

Les entrades, a 6 euros (amb consumició sense alcohol i pica pica), es poden comprar anticipadament a Vilarenc Aqua, l'Artesà, Llibreria Papiol, Quiro Work, el Casal de Calafell Parc, Maylu, Cal Tallaret i Estanc Jordi.

A més de la Lliga contra el Càncer, implantada amb delegacions a tota la demarcació de Tarragona, Calafell també compta amb una associació dedicada a les persones afectades de fibromiàlgia. Sol Pots Lluitar? (SPLAF) és entitat creada el 2014 per persones afectades per aquesta malaltia, i que vol ser una eina de suport per a totes aquelles persones que pateixen fibromiàlgia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: