Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nou consultori local de la Canonja entra en funcionament aquest dimarts

L’obra, de 866 m2, ha tingut un cost d’execució de més d'1,6 milions d'euros

Imatge d'arxiu de les obres del nou consultori local de la Canonja Imatge d'arxiu de les obres del nou consultori local de la Canonja ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Març 2019 18:19

Demà dimarts, 26 de març, entrarà en funcionament el consultori local de la Canonja. Aquesta infraestructura de nova construcció substitueix l’anterior i adequa i millora l'espai físic de l'antic. Aquest fet facilita als  rofessionals de la salut i als usuaris un suport estructural dissenyat a les seves necessitats.

L’edifici es troba al carrer H, davant la plaça Ernest Lluch de la Canonja i compta amb un equip format per 3 metges, 4 infermeres i 1 pediatra. L’espai està organitzat en àrea d'entrada, àrea administrativa, àrea de medicina general, àrea de pediatria, àrea d'educació sanitària, àrea de treball social, àrea personal sanitari, àrea d'emmagatzematge i àrea d’instal•lacions.

El projecta va ser redactat per Codina-Prat-Vall Arquitectes associats i l’execució d’obres l’ha realitzada l’empresa UTE Seroniu SL & Viasgon SLU. La superfície construïda ha estat de 866 m2 i el pressupost d’execució d’1.664.070 euros.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: