Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Flashmob al Mercadal de Reus per aprendre a fer una reanimació cardiopulmonar

Els participants han après a atendre a les persones que pateixin una aturada cardíaca

Flashmob a la plaça del Mercadal Flashmob a la plaça del Mercadal AJUNTAMENT DE REUS
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Març 2019 10:06

Diferents entitats han participat aquest dilluns 18 de març a la plaça del Mercadal de Reus en una jornada de conscienciació i difusió sobre tècniques i recursos relacionats amb la reanimació cardiopulmonar, coordinada per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Reus. Una de les accions més rellevants ha estat la interpretació d’una flashmob dirigit per alumnes de diferents escoles de dansa, que han recreat les tècniques de reanimació al ritme de la música i han convidat tothom a participar.

A les activitats han estat com a instructors diferents membres del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i de l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS), que han ensenyat a la ciutadania la manera d’atendre les persones que puguin patir una aturada cardíaca.

Des de la Regidoria de Salut s’ha informat sobre la xarxa de DEA’s (desfibril•ladors) que existeix distribuïda arreu de la ciutat i es donaran detalls de com utilitzar-los correctament.

Una de les tècniques que s’han donat a conèixer és la del massatge cardiopulmonar, que s’ha explicat d’una manera amena i fàcil de practicar a través de l’acompanyament musical d’una melodia del grup Bee Gees, ‘Stayin’ alive’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: