Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudecanyes tindrà servei d’assessorament per l’Alzheimer

Aquest servei gratuït s'estrena el proper 5 de febrer i estarà obert cada primer dimarts de mes, de les 15:30 a les 18:00h

Cartell de difusió del servei d'assessorament per l'Alzheimer que s’ha fet per comunicar-ho a tota la població Cartell de difusió del servei d'assessorament per l'Alzheimer que s’ha fet per comunicar-ho a tota la població AJUNT. DE RIUDECANYES
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Febrer 2019 17:03

Riudecanyes disposarà a partir d'aquest dimarts 5 de febrer d’un servei d’assessorament gratuït per la malaltia de l’Alzheimer. Cada primer dimarts de mes, de les 15.30h a les 18.00h, un professional de l’associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp atendrà les consultes que es rebin a l'Ajuntament de Riudecanyes fent un servei d’informació, orientació i assessorament. Així, aquesta persona oferirà recolzament a aquells veïns i veïnes que tinguin algun dubte a resoldre de forma individualitzada i sense cost.

L’Ajuntament de Riudecanyes ha fet constar la seva sensibilitat i preocupació davant la problemàtica que suposa aquesta malaltia i s’ha declarat “municipi solidari amb l’Alzheimer”. A la comarca del Baix Camp hi ha altres municipis que s’han sumat a aquesta mateixa iniciativa per intentar un problema important a nivell social, atès que l’envelliment de la població augmenta les possibilitats de tenir més habitants amb algun tipus de demència, com l’Alzheimer, i per tant requereix de solucions i actuacions per ajudar a pal·liar el problema.

Segons les dades de l’OMS, al voltant d’1.200.000 persones pateixen Alzheimer a l'Estat espanyol actualment i a Catalunya s'estima que hi ha més de 70.000 casos. L’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp disposa de diferents serveis com el Centre de dia especialitzat en Alzheimer, la Unitat d’estimulació i rehabilitació cognitiva, els tallers d’entrenament de la memòria per a persones sense alteracions cognitives, el servei d’ajuda a domicili o el grup de psicoeducació per a cuidadors.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: