Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

El projecte 'Entre Places' guanya el concurs del nou Hospital Joan XXIII

L'equip guanyador, format per tres despatxos d'arquitectura, ha de presentar ara la documentació i avals per ser l'adjudicatari de la redacció del projecte

Recreació del vestíbul de projecte guanyador per al nou Hospital Joan XXIII que es construirà en la primera fase Recreació del vestíbul de projecte guanyador per al nou Hospital Joan XXIII que es construirà en la primera fase GOVERN.CAT
Salut ACN
Dimecres, 30 Gener 2019 18:02

El projecte 'Entre Places' ha estat el primer classificar del concurs per a la redacció del projecte i direcció d'obra del nou Hospital Joan XIII de Tarragona. El projecte l'han fet conjuntament els despatxos d'arquitectura Sanabria&Planas Gallego Arquitectos, CDB Arquitectura i Mario Corea Arquitectura. L'equip guanyador haurà de presentar la documentació pertinent i els avals necessaris per convertir-se definitivament en l'adjudicatari de la redacció del projecte.

Entre Places Joan XXIII aèrea

En la primera fase de construcció del nou Joan XXIII es construirà un edifici assistencial amb les unitats d'hospitalització, els gabinets d'intervencionisme, l'hemodiàlisi, la medicina nuclear, els serveis generals i espais de reserva per a un nou bloc quirúrgic i diagnosi per la imatge, i espais ambulatoris.

La primera fase està pressupostada inicialment amb uns 48,5 milions, una partida ja compromesa per part del Govern. L'avantprojecte de la transformació del recinte hospitalari i de l'ampliació s'ha de redactar en aquest primer semestre, i en la segona meitat de l'any s'ha de posar en marxa la redacció del projecte bàsic i d’execució de la primera fase i l’encàrrec del projecte de les instal·lacions que englobarà la part d’enginyeria dels esmentats espais.

Publicitat