Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència a Reus sobre com afecten als nens les addiccions a les noves tecnologies

La conferència impartida per tres experts tindrà lloc aquest dijous 24 de gener, a les 19.30 h, a la sala d’actes de la Fundació Privada Reddis

Imatge d'arxiu d'una conferència a la Fundació Privada Reddis Imatge d'arxiu d'una conferència a la Fundació Privada Reddis ARXIU / REUSDIGITAL.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 24 Gener 2019 08:51

La Fundació Privada Reddis continua amb el cicle de  conferències 'Educar avui' i aquest dijous 24 de gener comptarà amb una  conferència a tres bandes. El Dr. Juan Peña, la psiquiatra Núria Manzanares i la  psicòloga Iria Sanjurjo ens parlaran sobre com les noves tecnologies poden afectar  als hàbits dels nens i ens donaran dades actuals del seu ús, característiques  clíniques, factors de risc i de protecció, i les conseqüències que té en el  desenvolupament de nens i adolescents.

La conferència, gratuïta i oberta a tot el públic en general, es realitzarà com  sempre a la seu de la Fundació (plaça de la Llibertat, 6, entresol –Reus). A més,  per als docents, tindran reconeixement com a activitats del Pla de Formació de  Zona.

Aquesta setena edició del cicle de conferències 'Educar avui' comptarà amb dues xerrades més. La tercera tindrà lloc el proper 7 de març, impartida pel  catedràtic Francesc Imbernon, i portarà per títol: 'La formació permanent del  professorat: cap on anar? Cap a on hauria d’anar? Cap a on volem anar?'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: