Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La grip s'apropa al nivell epidèmic a Catalunya

Es preveu que durant la segona i tercera setmanes de gener la malaltia entri en fase epidèmica però amb baixa intensitat a tot el territori

Salut Pública recomana als grups de risc (persones més grans de 60 anys, les embarassades i els malalts crònics) que es vacunin contra la grip Salut Pública recomana als grups de risc (persones més grans de 60 anys, les embarassades i els malalts crònics) que es vacunin contra la grip ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Divendres, 11 Gener 2019 07:34

L'activitat gripal s'apropa al nivell epidèmic, segons el Pla d'informació de les infeccions respiratòries agudes a Catalunya (PIDIRAC) corresponent a la primera setmana de l'any, publicat aquest dijous. Durant la primera setmana de gener, la taxa d'incidència de síndromes gripals registrada per la xarxa sentinella -encarregada de recollir les dades- ha estat de 94,46 casos per cada 100.000 habitants, xifra que es correspon a un nivell proper al llindar epidèmic d'aquesta temporada, establert en 110,7 casos per 100.000 habitants. Segons el model predictiu, l'activitat gripal durant la segona i tercera setmana de l'any tindrà un nivell epidèmic de baixa intensitat a tot el territori.

Els responsables de Salut Pública recomanen als grups de risc que es vacunin contra la grip. Aquests grups són les persones més grans de 60 anys, les embarassades i els malalts crònics i amb factors de risc de totes les edats. També recomanen que es vacunin els professionals sanitaris perquè estan molt exposats a la infecció i poden ser transmissors del virus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: