Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de persones donen sang al col·legi Sant Pau de Tarragona

Sota el lema ‘Salva vides, ho portes a la sang!’ els alumnes de 1r cicle d’ESO van preparar un detall en agraïment per a cada donant

Un vehicle del Banc de Sang i Teixits es va ubicar al col·legi Sant Pau per facilitar les donacions de sang d’una cinquantena de voluntaris Un vehicle del Banc de Sang i Teixits es va ubicar al col·legi Sant Pau per facilitar les donacions de sang d’una cinquantena de voluntaris COL·LEGI SANT PAU
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 21 Desembre 2018 13:13

El passat dimecres, 19 de desembre, de 15:00h a 19:00h, un vehicle del Banc de Sang i Teixits es va ubicar al col·legi Sant Pau per facilitar les donacions de sang d’una cinquantena de voluntaris. Una bona xifra, superant les 35 donacions habituals.

Un dels aspectes que més va cridar l’atenció d’aquesta jornada solidària va ser que en cap moment es va quedar buida cap de les lliteres de l’autobús. Hi a haver un degoteig constant de voluntaris disposats a donar sang.

Els alumnes de primer cicle d’educació secundària del centre (1r i 2n) porten treballant en aquest projecte diverses setmanes. Amb el suport del Banc de Sang i dels seus professors, s’han familiaritzat amb el procés de donació de sang, entenent la seva funció en l’organisme i apropant-se a situacions crítiques on una transfusió és vital.

Els alumnes van preparar un detall en agraïment per a cada donant: 

alumnes Sant Pau

Durant la jornada, els alumnes van acompanyar als donants, van coordinar tot el procés, i els hi van obsequiar amb un imant que ells mateixos han dissenyat. Inclús van preparar una representació del circuit de la sang amb els alumnes de primària, un material molt interessant per copsar com funciona el nostre cor, i què passa quan perdem sang. La jornada va cloure amb un gran èxit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: