Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Natural de Montsant reivindica els beneficis dels productes locals per a la salut

El Parc i l’Associació Prioritat organitzen aquest divendres 14 de desembre una jornada tècnica per donar a conèixer la singularitat dels productes de la zona i el paper dels restaurants en la seva divulgació

S'organitza una jornada tècnica aquest divendres per donar a conèixer la singularitat dels productes de la zona S'organitza una jornada tècnica aquest divendres per donar a conèixer la singularitat dels productes de la zona PNM
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 16:51

El Parc Natural de Montsant, juntament amb l’Associació Prioritat, que impulsa la candidatura a la UNESCO Priorat – Montsant - Siurana, i des del Fòrum Agrari del Priorat, organitza el proper divendres 14 de desembre, a les 17 hores, una jornada tècnica per reivindicar la varietat i singularitat dels productes locals de la zona i els seus beneficis per a la salut. Adreçada a tots els qui participen al circuit de comercialització local, des de productors fins a consumidors finals, s’organitzarà a partir de dues ponències divulgatives i dos casos pràctics, per posar de relleu aquest actiu sobretot per al públic visitant.

La jornada, que se celebrarà a la seu de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant, és gratuïta. La benvinguda anirà a càrrec de Meritxell Cardona, regidora de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant i consellera al Consell Comarcal del Priorat, i de Ferran Mestres, coordinador del Fòrum agrari del Priorat.

La primera de les intervencions més teòriques repassarà els productes frescos i de la terra, i la dieta mediterrània com un valor de salut, amb la participació de Jordi Salas, catedràtic de Nutrició de la Universitat Rovira i Virgili (URV). En la segona, Anaïs Estrems, responsable del Jardí de les Bruixes, se centrarà en l’alimentació com a medicina.

Pel que fa als casos pràctics, aprofundiran en com acreditar un negoci, aprofitant el valor de la dieta mediterrània, i en el nou Catàleg de Montsant a Taula, que inclou productes locals de proximitat, ecològics i artesanals amb la implicació de més d’una seixantena de productors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: