Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La jornada de l'enfermeria a Tarragona tindrà com a lema "Recerca, impacte i societat"

El dimarts 11 de desembre es convoca la jornada anual de la infermeria de Tarragona on s’entregaran els premis als millors treballs de recerca i de Final de Grau, entre d’altres

Imatge de recurs d'una Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre celebrada a Reus Imatge de recurs d'una Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre celebrada a Reus ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 08:54

La 4a jornada de la infermeria de Tarragona és celebrarà aquest any sota el lema “Recerca, impacte i societat”. Serà un dia sencer dedicat a la recerca, la millora de la pràctica, la formació i la reflexió dins del col·lectiu, i comptarà amb estudiants del grau d’infermeria de totes les comarques que abasta el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Entre els actes previstos hi ha l’entrega de premis als millors treballs de recerca i TFG, la beca de recerca en infermeria, els ajuts de cooperació i ajuda humanitària, i la presentació de la feina feta pels premiats de la darrera edició. Es destinaran prop de 10.000 € en ajuts i suports. Igualment, hi ha un premi per al millor expedient acadèmic dels estudiants d’infermeria que han acabat aquest curs el grau, i que aquest any ha recaigut en un estudiant del Campus Terres de l’Ebre de la URV a Tortosa.

La jornada compta amb una conferència magistral de la doctora Rosa Maria Alberdi, qui va ser la primera infermera a rebre un doctorat honoris causa a Espanya. L’acte és celebrarà l’11 de desembre, de 8:30h a 20:00h, al saló d’actes del Col·legi d’Advocats de Tarragona. 

Ajuts a la solidaritat

Dins de la Jornada hi haurà un espai dedicat a presentar el Cava Solidari, a càrrec de Cava Bertha, empresa que ha iniciat una col•laboració amb el Consell de Col•legis d’Infermeria de Catalunya.

El Col·legi també ha volgut convidar a l’acte a persones representants de l’organització Proactiva OpenArms, que porta més de 50.000 rescats al Mediterrani, i on el personal sanitari, i en aquest cas, l’infermer compta amb un paper clau. El metge Jesús Gálvez, la infermera, Carme Garcia i l’infermer Roberto Martínez explicaran la seva feina i experiència atenent als refugiats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: