Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CatSalut assumeix la gestió i el dèficit de l'Hospital Sant Joan a través d'una societat pública

Aquesta nova empresa no veurà la llum fins l'any 2019

Encaixada de mans del director del CatSalut, Adrià Comella, i de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, junt amb el director territorial de Salut i la presidenta del Consell d'Administració del Grup Salut Encaixada de mans del director del CatSalut, Adrià Comella, i de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, junt amb el director territorial de Salut i la presidenta del Consell d'Administració del Grup Salut NÚRIA TORRES / ACN
Salut ACN
Dimarts, 04 Desembre 2018 14:52

El CatSalut agafa les regnes de l'Hospital Sant Joan de Reus i passarà a controlar-ne la gestió i el dèficit a través d'una societat 100% pública. Es descarta doncs així la fórmula d'un consorci, que havia plantejat el conseller Comín, i per tant el Govern en tindrà el control total mentre l'Ajuntament de Reus es mantindrà com a propietari de l'edifici. L'anunci s'ha fet públic aquest dimarts al mateix centre hospitalari, amb presència del director del CatSalut, Adrià Comella.

El traspàs de la governança a mans del CatSalut també englobarà els centres d'atenció primària -fins ara gestionats des de Sagessa- i les empreses filials, com Gecohsa, de la qual en depèn l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, que també passarà a ser gestionat per la Generalitat. Aquesta nova empresa administrada pel CatSalut no veurà la llum fins l'any 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: