Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallaresos organitza una vintena d’activitats per La Marató de TV3

Del dimarts 27 de novembre al diumenge 16 de desembre, es podrà participar en un gran nombre d’activitats variades, per col·laborar amb la lluita contra el càncer

Imatge d'una anterior caminada popular i solidària al Pont del Diable dels ciutadans dels Pallaresos a favor de La Marató de TV3 Imatge d'una anterior caminada popular i solidària al Pont del Diable dels ciutadans dels Pallaresos a favor de La Marató de TV3 CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 22 Novembre 2018 11:31

Els Pallaresos se suma per tercer any consecutiu a participar en el projecte solidari de La Marató de TV3, col·laborant per obtenir recursos econòmics per la recerca científica. Aquest any la campanya estarà dedicada al càncer i a les possibles vies de prevenció d’aquesta malaltia. Amb el lema ‘la investigació dóna vida’ La Marató insta un any més a la població a solidaritzar-se per una bona causa.

Els Pallaresos ha preparat una agenda repleta d’activitats entorn a La Marató de TV3. Els actes començaran el dimarts 21 de novembre amb una conferència divulgativa sobre el càncer, a les 19:30h a la biblioteca municipal dels Pallaresos. El divendres 30 de novembre al pati de l’Escola Arquitecte Jujol s’oferirà coc i xocolata calenta per 2 euros.

Dissabte 1 de desembre es farà un torneig de petanca a les 10h l’avinguda Onze de Setembre on es demana als assistents un donatiu de 2 euros per participar. A les 10:30h el Ball de Diables dels Pallaresos oferirà davant de l’Ajuntament un esmorzar popular amb un preu de 3,50 euros. A les 12:30h hi haurà una exhibició de tabals tradicionals amb colles convidades i per acabar el dia a les 18h l’Associació de Pubillatge dels Pallaresos organitzarà una master-class de zumba que tindrà un preu de 3 euros.

Activitat del Club Patí Fénix

pallaresos marato1

Les activitats continuaran el diumenge 2 de desembre a les 9h amb una caminada popular i solidària al Pont del Diable, un recorregut que tindrà una llarga de 9 quilòmetres i un preu de 3 euros per participant. La sortida es realitzarà des de la zona esportiva dels Hostalets. A les 11h, a la carpa municipal hi haurà master-class de patinatge del Club Patí Fènix. També a partir de les 11h del diumenge 9 de desembre s’obrirà el 4t mercat de trastos dels pallaresos amb un preu de 3 euros per taula.

El dissabte 13 de desembre, a les 18h, començarà un concert solidari de l’Escola de Música Lautaro conjuntament amb l’Escola de Música municipal i la Coral Santa Llúcia del Perelló. Seguidament l’Associació de Jubilats dels Pallaresos realitzarà una venda de canapès i montaditos per 1 euro la unitat. A més, tant dijous com divendres la Biblioteca municipal organitzarà un Biblioscape per famílies que tindrà un donatiu de 5 euros per participant. Cal realitzar inscripció prèvia per aquesta activitat.

Concert de l'Escola de Música municipal

pallaresos marato2

El dia anterior a La Marató de TV3, el dissabte 15 de desembre, hi haurà activitats molt variades com el sorteig d’una cistella de material esportiu que oferirà pel Club Futbol Base 2012 Pallaresos o la mostra de tècniques de judo per part del Club de Judo Els Pallaresos, durant tot el dia a la carpa municipal. També a la carpa municipal es vendran pastissos solidaris per aquell qui ho desitgi. La jornada acabarà amb un sopar de motxilla i ball amb l’Orquestra Girasol, a partir de les 21h a la carpa municipal.

El diumenge 16 de desembre, coincidint amb el dia de retransmissió de La Marató de TV3 el Club Patí Quimera dels Pallaresos oferirà, a la carpa municipal, a partir de les 9:30h activitats sobre patins, esmorzar i un sorteig solidari. La jornada solidària acabarà amb una paella a càrrec de la Colla Gegantera dels Pallaresos, amb un preu de 10 euros per persona, també a la carpa municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: