Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus celebra el Dia de la Fisioteràpia amb un circuit d'obstacles solidari contra el càncer

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza aquest dissabte 27 d'octubre el 'DiFT Challenge', a favor de la Lliga Contra el Càncer a Reus

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra dissabte a Reus el Dia de la Fisioteràpia amb un circuit d'obstacle solidari i obert a tothom El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra dissabte a Reus el Dia de la Fisioteràpia amb un circuit d'obstacle solidari i obert a tothom ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 26 Octubre 2018 16:28

El proper dissabte 27 d’octubre al matí tindrà lloc a Reus el 'DiFT Challenge', un circuit d’obstacles per a tots els públics, cronometrat i solidari, organitzat per la secció tarragonina del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

El 'DiFT Challenge' consistirà en un circuit d’obstacles de 10 estacions, a l’aire lliure i dues categories: infantil (dels 7 als 12 anys) i adults (aquesta, amb dos nivells de dificultat).

Aquesta matinal esportiva, festiva i solidària tindrà lloc a la plaça de l’Univers de Reus (al costat de La Fira Centre Comercial) des de les 10h del matí fins a les 14h. És una activitat oberta a tothom i no cal ser col·legiat per participar-hi.

Les inscripcions es faran el mateix dia a la carpa del CFC. L’import o donatiu (cadascú en decideix la quantitat) anirà destinat íntegrament a les ONG Lliga contra el càncer i Fisios Mundi. A nmés, tots els participants rebran una samarreta tècnica de record del 'DiFT Challenge', i, en acabat, aigua i fuita per recuperar forces. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: