Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Pas a Pas’ celebra 15 anys caminant per la salut dels ciutadans de Reus

Aquesta iniciativa de l'ICS promou un programa de senderisme urbà / També s'inclou un servei d'assessorament en exercici físic pels interessats

El prograa 'Pas a Pas' comença la seva nova edició durant aquest mes d'octubre El prograa 'Pas a Pas' comença la seva nova edició durant aquest mes d'octubre CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 13:21

Aquest mes d'octubre ha començat la quinzena edició del programa d'exercici físic moderat 'Pas a Pas', també conegut per ser un programa de senderisme urbà. Aquesta iniciativa nascuda inicialment a l’Institut Català de la Salut, concretament al barri de Sant Josep Obrer de Reus, compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus, que col·labora amb el programa oferint els serveis d’una tècnica esportiva pertanyent al Consell Esportiu del Baix Camp perquè assessori en diferents aspectes relacionats amb l'exercici físic.

El 'Pas a Pas' està format per quatre infermeres dels hospitals de Reus que forment quatre grups, amb un total de 140 persones, que caminaran junt amb la tècnica esportiva del Consell Esportiu del Baix Camp.

Les caminades es fan dos dies a la setmana amb una durada d’una hora i quart. La temporada de caminades va des d’octubre de 2018 fins juny de 2019, i es faran fins a 68 rutes diferents, acumulant més de 500 kilòmetres per conèixer Reus a peu. El 'Pas a Pas' visitarà el Museu de Reus, el Refugi de la Patacada, la Bòbila Sugranyes, l'ONCE, els Círcol i el Centre de Lectures, el Mas Tallapedra, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: