Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Píndoles de salut’ a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell

El projecte vol posar en rellevància la importància de la cura i la prevenció de les malalties per una bona qualitat de vida

Interior de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell, on es farà durant el mes d'octubre activitats relacionades amb el projecte 'Píndoles de salut' Interior de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell, on es farà durant el mes d'octubre activitats relacionades amb el projecte 'Píndoles de salut' CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Octubre 2018 10:01

Durant el mes d’octubre, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell programarà diverses activitats emmarcades dins del projecte ‘Píndoles de salut’. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Central de Biblioteques de Tarragona. El seu objectiu principal és el de posar de rellevància la importància de la cura i la prevenció de les malalties per tal de mantenir una bona qualitat de vida. Per a fer-ho, s’ha posat a disposició de les biblioteques un lot de llibres relacionats amb aquesta temàtica, així com la possibilitat de programar xerrades divulgatives, activitats d’animació a la lectura per als més petits i un club de lectura.

El projecte aporta l’actualització del fons de les biblioteques en l’apartat de medicina i salut per tal d’atendre de manera adequada les demandes d’informació en aquest àmbit. Per això, del 9 al 30 d’octubre hi haurà una mostra de material bibliogràfic, sonor i audiovisual al vestíbul de la biblioteca.

Així mateix, el dijous 18 d’octubre, a les 19h, la Biblioteca Pública Terra Baixa acollirà la conferència ‘Medicina regenerativa’, a càrrec del Doctor Enric Contreras, metge especialista en hematologia i hemoteràpia i director assistencial del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

A més, la sessió mensual del Club de Lectura de la biblioteca, que se celebrarà el dimecres 24 d’octubre a les 19:30h, estarà dedicada a ‘Incert camí’, un llibre que tracta del dret a decidir sobre la pròpia vida. La sessió del Club de Lectura comptarà amb la participació de l’autor del llibre, Eduard Prats, metge especialitzat en l’aparell digestiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: