Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència 'Salut Mental i Societat' al CaixaForum de Tarragona

La xerrada tindrà lloc aquest dilluns 8 d’octubre, a les 19h, organitzada per l’Associació Aurora en el marc de la celebració de Dia Mundial de la Salut Mental

El psicòleg Jaume Descarrega, durant la presentació del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental 'Psicurt' El psicòleg Jaume Descarrega, durant la presentació del Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental 'Psicurt' CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Octubre 2018 08:39

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, l’Associació Aurora organitza una conferència per tractar més de prop la concepció que tenim de la Salut Mental. Sota el títol 'Salut mental i Societat', i impartida pel piscòleg, Jaume Descarrega Font, especialista en Psicologia clínica, psicoanalista i professor associat al departament de psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. La xerrada, que està oberta a tot el públic, tindrà lloc aquest dilluns 8 d’octubre, a les 19h, a l’Auditori del CaixaForum Tarragona.

En aquest acte, que presentarà la consellera de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona, Ana Santos, ens endinsarem en com la salut mental afecta la societat i, a l’inrevés, com la societat en la qual vivim repercuteix en la qualitat de la salut mental dels ciutadans. També tractarem com és la salut emocional i les relacions que establim enmig d’una societat en la qual impera sobretot la immediatesa i allò material. L’objectiu de la conferència rau en tractar aquestes i altres qüestions per poder-hi reflexionar i intentar donar-hi respostes.

L’Associació Aurora és una entitat social sense ànim de lucre que integra social i laboralment persones amb problemes de salut mental. Es va fundar l’any 1987 per part de pares i mares de persones afectades de malaltia mental amb la finalitat de trobar una sortida per als seus fills.

L’any 1997 l’entitat va posar en funcionament un Centre Especial de Treball al barri de Sant Salvador. Posteriorment, l’any 2007 va posar en funcionament les seves brigades forestals i de jardineria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: