Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dia solidari de l'autisme recapta a Torreforta més de 4.000 euros per a la investigació

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) presentarà una proposta per incorporar pictogrames als espais públics de la ciutat que es portarà al plenari de novembre

El president de Conexión Autismo, Rafa Suñer, mostra el xec solidari, al costat dels organitzadors i de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros El president de Conexión Autismo, Rafa Suñer, mostra el xec solidari, al costat dels organitzadors i de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros JOSEP CARTANYÀ
Salut Josep Cartanyà
Divendres, 21 Setembre 2018 18:01

Els dies 1 i 2 de setembre es va celebrar al barri tarragoní de Torreforta el ‘Dia solidari de l’autisme’. La idea va sorgir de Juanjo Caravaca i Sonia Pérez, dos veïns de Torreforta i pares de fills amb autisme que, juntament amb l’associació Conexión Autismo i la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) i l'AV Plaça Primer de Maig, van organitzar un cap de setmana ple d'activitats, on es van aconseguir recollir un total de 4.008,75 euros que aniran destinats a un projecte per a la investigació sobre el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA). Tant la Sonia com el Juanjo han agraït la col·laboració de tothom i esperen repetir la gesta més endavant.

El lliurament del xec a Conexión Autismo s'ha fet avui a la seu de la FAVT, amb la presència de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. L'alcalde ha felicitat a CA i als pares de Torreforta impulsors de la jornada solidària: "aquesta corrent de solidaritat fa que la societat sigui millor". Ballesteros també ha destacat "l'acte de valentia" que suposa per a molts familiars de persones amb autisme no amagar-se i actuar amb normalitat.

El president de Conexión Autismo, Rafa Suñer, s'ha mostrat molt satisfet de la feina feta a Tarragona i ha anunciat que "el donatiu es destinarà a un projecte per a la investigació sobre l'autisme, que es podrà votar a través del Facebook de CA". Suñer ha recordat que un dels objectius de l'entitat és "donar visibilitat a l'autisme", que ha qualificat de "discapacitat invisible".

Compromís per implementar pictogrames a Tarragona

Durant la roda de premsa, Rafa Suñer ha proposat a Ballesteros que Tarragona que adoptin la iniciativa de l'Ajuntament d'Alzira, d'incorporar pictogrames als edificis i espais públics. L'alcalde ha dit "agafem el repte" i ha acceptat que la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona presenti una proposta per implementar aquest tipus de cartells que es pugui presentar al plenari del mes de novembre.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: