Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ramon Descarrega és el nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona

Substitueix a Roger Pla, cessat pel CatSalut per les desavinences amb la gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus

Ramon Descarrega és el nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona Ramon Descarrega és el nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Dilluns, 10 Setembre 2018 15:04

Ramon Descarrega ocupa el càrrec de gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona des d'aquest dilluns, segons ha comunicat el Departament de Salut. Descarrega és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en medicina familiar i comunitària. El nou directiu és el relleu de Roger Pla, que va ser destituït per Salut tot just fa una setmana, per les suposades desavinences amb el model de gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus.

El nou gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramón Descarrega, també ha estat metge de capçalera a Reus, a Mont-roig del Camp i a Vilaverd i director d'equip d'atenció primària al Reus 3 i gerent d'Atenció Primària Alt Camp SLP, EBA Alcover. A més a més, Descarrega és professor associat de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha col·laborat amb l'Institut d'Estudis de la Salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: