Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 6 Pedals Non Stop, una prova solidària contra el càncer infantil a Cambrils

350 bicicletes no deixaran de pedalar, durant cinc hores, per recaptar fons per la investigació del càncer infantil

Un dels esdeveniments de Pedals Non Stop, 5 hores pedalant amb una finalitat solidària Un dels esdeveniments de Pedals Non Stop, 5 hores pedalant amb una finalitat solidària CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 07 Setembre 2018 11:24

La 6 Pedals Non Stop tindrà lloc el dissabte 8 de setembre, de 17h a 22h, al passeig de les Palmeres a Cambrils, coincidint amb la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Solidària Pedals Non Stop amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cambrils i té l’objectiu de recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Un total de 350 bicicletes es pedalejaran durant 5 hores seguides amb un objectiu solidari, un acte que segons el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, “a dia d’avui ja s’ha assolit el màxim d’inscripcions, és tot un èxit solidari”.

Alhora, hi haurà dos punts de venta físics de merchandising, un de l'Hospital Sant Joan amb les famoses "polseres Candela", i un altre estand on es podrà adquirir merchandising de Pedals Non Stop, en ambdós casos els fons recaptats són per la investigació del càncer infantil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: