Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Conca de Barberà compra 19 aparells antiennuegament per a les escoles

El Consell Comarcal gestiona una desena de menjadors escolars

Imatge d'arxiu d'un menjador escolar Imatge d'arxiu d'un menjador escolar ARXIU / INFOCAMP
Salut ACN
Dilluns, 03 Setembre 2018 17:28

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha adquirit 19 aparells antiennuegament. Els dispositius estaran a disposició, a partir de l'inici d'aquest curs, dels menjadors escolars que gestiona el Consell. En aquests moments el Consell Comarcal gestiona deu menjadors escolars, a través de l'empresa Cuina i Gestió, SLU de Reus, amb una mitjana de 260 comensals diaris. Aquest dimecres 5 de setembre, durant el matí, al voltant de 25 monitors de menjador de la comarca participaran en un taller pràctic sobre el funcionament d'aquests nous dispositius anti-ennuegament, que s'han comprat a l'empresa Gestió Integral 360SC per un import superior als 3.200 euros. Els aparells són específics per a nadons, infants o adults.

En el marc del procés de millora contínua del servei, el Consell ha optat per equipar amb sistemes d'antiennuegament ja que, juntament amb les parades cardiorespiratòries o les morts sobtades, les morts causades per asfíxia degudes a un ennuegament ocasionen anualment la mort de més de 1.900 persones, només a l'estat espanyol, segons informen fonts de l'ens. El Consell considera que, a part de disposar dels equips, és molt important que les persones que siguin responsables de la seva utilització, en cas que s'hagin d'emprar, estiguin degudament formades. I per aquest motiu ha organitzat la sessió formativa d'aquest dimecres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: