Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació Oncològica Dr.Amadeu Pelegrí lliura 36.000 euros a la investigació del càncer

L’acte es va celebrar al Centre Cívic de Salou

Lliurament de donacions a la investigació del càncer a càrrec de l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou Lliurament de donacions a la investigació del càncer a càrrec de l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí de Salou CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 12 abril 2018 08:06

El passat divendres 6 d'abril, el Centre Cívic de Salou va reunir a l’alcalde de Salou, Pere Granados, regidors, metges i oncòlegs-investigadors representants dels estudis beneficiaris recaptats per la entitat salouenca al llarg de l’any passat.

L’Hospital Infantil Sant Joan de Déu va rebre 11.000 euros destinats a dues línies d’investigació del càncer infantil. El Dr. Vicente Santa Maria López, de l’equip investigador d’aquest centre, va explicar els avenços de la investigació del càncer infantil. D’altra banda, l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu va rebre 11.000 euros per un estudi liderat per la directora del Servei d’oncologia radioteràpica, la Dra. Meritxell Arenas.

Finalment, la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla de Tarragona, va rebre una donació de 14.000 euros per l'estudi dirigit per a la Dra. Cristina Pérez, oncòloga especialista en càncer de mama i el Dr. Manel Gonzàlez Peris, responsable de la unitat de la medicina de l’esport.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: