Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou se suma al dia mundial de conscienciació sobre l’Autisme

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 3 d'abril, a les 20h, davant del consistori

Detall del cartell del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme Detall del cartell del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 29 Març 2018 19:12

En motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme que se celebrarà el proper dilluns 2 d’abril; l’Ajuntament de Salou, se sumarà a aquesta iniciativa el dimarts dia 3, al passeig 30 d’octubre, davant de l’ajuntament, per tal de mostrar el seu suport vers aquesta malaltia. Aquesta acció es realitza en el marc de la campanya ‘Trenquem junts barreres per l‘Autisme’ que vol aconseguir una societat més accessible.

Així doncs, el proper dimarts s’il·luminarà la façana principal de l’Ajuntament de color blau i es diran unes paraules per part de l’alcalde, Pere Granados, i de la regidora de Salut, Martina Fourrier.

A més, aquesta campanya també pretén donar visibilitat a les barreres a les quals s’enfronten les persones amb TEA a través de la difusió a les xarxes socials per part dels usuaris d’imatges amb la plantilla “Per mi una barrera és...” i amb el hashtag #DiaMundialAutismo.

Per a més informació es pot consultar la web http://diamundialautismo.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: