Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAP del Vendrell amplia l'horari durant la Setmana Santa

El CAP va recuperar l'atenció continuada el setembre, de 08 a 21h, de dilluns a divendres, a la zona d'atenció continuada

Imatge d'arxiu del CAP del Vendrell Imatge d'arxiu del CAP del Vendrell RTVELVENDRELL.CAT
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 29 Març 2018 08:40

Aquesta setmana Santa, en previsió de l'augment de població, el CAP del Vendrell amplia els seus horaris d'atenció continada. Així doncs, el centre estarà obert divendres 30 de març, dissabte 31 i diumenge 1 d'abril, de les 09 a les 21h; i Dilluns de Pasqua, 2 d'abril, de 09 a 14h.

Des de la sortida del SEM de les instal.lacions del CAP Vendrell, el centre ha recuperat l'espai d'atenció continuada que es va tancar fa anys amb l'obertura de l'Hospital del Vendrell. Des de setembre es dona assistència, de 08 a 21h, de dilluns a divendres, a la zona d'atenció continuada.

El fet de recuperar aquest espai és per donar una millor atenció a la població del Vendrell, evitant així desplaçaments a l'Hospital del Vendrell, ampliant els serveis i disminuint la congestió de l'hospital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: