Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Clínica del Dolor lidera un curs de la URV dirigit a perfeccionar tècniques pel tractament del dolor crònic

El curs d'àmbit estatal va adreçat a metges especialistes en tractament del dolor de la Facultat de Medicina de Reus

El segon curs estatal sobre Punció Ecoguiada en Cadàver s'ha celebrat aquesta setmana a la Facultat de Medina de Reus de la URV El segon curs estatal sobre Punció Ecoguiada en Cadàver s'ha celebrat aquesta setmana a la Facultat de Medina de Reus de la URV CLÍNICA DEL DOLOR
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 10:10

El segon curs estatal sobre Punció Ecoguiada en Cadàver, celebrat els dies 9 i 10 de febrer a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Reus, ha servit per tractar específicament el perfeccionament de tècniques per al tractament de pacients amb dolor crònic.

El curs liderat pels especialistes de la Clínica del Dolor Tarragona, Sergi Boada i Jordi Recasens, ha comptat enguany amb gairebé una quarantena de metges d'arreu de l'Estat, especialitzats en clínica del dolor, rehabilitació, traumatología i reumatología, entre altres, cobrint totes les places disponibles.

Amb gran satisfacció entre els assistents i amb ganes de repetir el proper any, el curs ha comptat amb una sala per a la disecció de cadàvers facilitada amb el suport logístic de Departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de la URV, liderada per la Dra.Montserrat Jové.

La present edició s'ha tancat amb un workshop de medicina regenerativa per practicar tècniques d’extracció del moll de l’os amb que obtenir cèl·lules mare, utilitzades en tractaments de diferents processos degeneratius. Entre els ponents, cal destacar la qualitat de les intervencions d’experts com el Dr.Catalán, de Mallorca, i el Dr.Dzihan Abasovic, de Belgrad, entre altres.

La Clínica del Dolor Tarragona s'ha mostrat satisfeta per haver repetit l'èxit que a l’edició anterior i ja preveu una tercera edició el proper any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: