Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix la guia ‘Tarragona Salut’

La nova revista mostra l’oferta de serveis mèdics i de salut, en les diferents especialitats, a la ciutat de Tarragona

Portada de la primera edició de la revista 'Tarragona Salut', que surt cada quadrimestre a la ciutat Portada de la primera edició de la revista 'Tarragona Salut', que surt cada quadrimestre a la ciutat INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 12:50

La guia de medicina de la ciutat ‘Tarragona Salut’ neix com una nova aposta quadrimestral per oferir informació útil al ciutadà sobre els principals serveis en l’àmbit de la salut i mostrar l’oferta de serveis mèdics i de salut que podem trobar, en diverses especialitats, a la ciutat de Tarragona i la seva àrea d’influència. El primer número de la guia compta amb 10.000 exemplars repartits a la Xarxa de farmàcies de la ciutat i voltants i a les consultes dels centres participants.

En aquesta primera edició es troba informació de diversos centres especialitzats de la ciutat i s’explica, amb profunditat, els serveis que ofereixen. Alguns dels continguts que es poden trobar són: informació sobre la reproducció assistida amb el centre Procrear; una entrevista sobre l’operació biquini i el funcionament del centre mèdic i estètic Esther Mayol amb la Dra. Esther Mayol; conèixer el personal i serveis i resoldre preguntes com si l’ortodòncia ajuda els problemes musculars amb la clínica Santa Tecla Dental; una entrevista sobre les conseqüències de les pantalles electròniques a la vista, amb l’optometrista d’Òptiques Teixidó, Maria Pia Teixidó; i l’explicació del fenomen de la miopia entre els infants amb l’òptica La Creu Blanca.

A la guia també es pot descobrir que és i com funciona la Clínica del Dolor, amb una entrevista en profunditat amb els doctors Jordi Recasens i Sergi Boada; ‘La família com a recurs terapèutic’ i com tractar l’addició amb el director de AEC Gris Fundació Privada, Albert Sánchez; l’Oftalmologia DR. J. Folch Civit parla en aquest número sobre l’envelliment de l’ull; una entrevista en profunditat sobre la criopreservació d’ovòcits amb la Ginecòloga del Centre Mèdic de Tarragona, Rosa Maria Ibarz; i inclús hi ha un apartat dedicat als ‘Amics dels nostres amics’ on es parla del vincle emocional que es genera amb les mascotes i com treballen al Centre Veterinari César Otero.

El primer número del ‘Tarragona Salut’ també inclou un apartat dedicat a interpretar la Informació i la simbologia dels envasos dels medicaments, oferta pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), i que explica com interpretar les sigles, pictografies i símbols que poden aparèixer a l’envàs dels medicaments.

'Tarragona Salut' és una publicació d'Iniciatives de Comunicació del Camp de Tarragona SL, empresa editora d'InfoCamp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: