Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospital Sant Joan de Reus dona per controlat el brot de sarna que ha afectat 35 treballadors

El centre informa que no s’han detectat nous casos des de dimarts passat

Accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus Accés principal a l'Hospital Sant Joan de Reus ROGER SEGURA/ ACN
Salut ACN
Dilluns, 29 Gener 2018 16:31

L’Hospital Sant Joan de Reus considera que el brot de sarna detectat al centre sanitari ha entrat “en fase de control”, després que no hagi aparegut cap nou cas des de dimarts passat, 23 de gener. La xifra d’afectats es manté en 35 persones, de les quals la majoria són professionals sanitaris i, dues, estudiants en pràctiques. Tot i això, el centre recorda que el període d’incubació de la malaltia pot ser d’entre dues i sis setmanes i, per tant, no es pot descartar que en els propers dies pugui aparèixer algun nou cas. En aquest sentit, es mantenen actives totes les indicacions realitzades per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Comissió d’Infeccions de l’Hospital.

El centre ha ofert tractament profilàctic a tots els professionals del Servei d’Urgències i de l’Àrea Quirúrgica i a tots els convivents i persones de contacte dels casos diagnosticats. També s’han intensificat les mesures d’higiene i s’ha distribuït vestuari d’un sol ús a tots els treballadors d’Urgències.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: