Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja rep una subvenció de la Diputació per comprar aparells i productes per a persones amb dependència

L’import assignat ha estat de 50.000 euros i anirà destinat als projectes de teleassistència i al banc de suport

Es compraran 120 terminals que els usuaris rebran gratuïtament i amb un botó poden entrar en contacte verbal amb el personal de Creu Roja Es compraran 120 terminals que els usuaris rebran gratuïtament i amb un botó poden entrar en contacte verbal amb el personal de Creu Roja CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Desembre 2017 16:30

La Creu Roja a Tarragona ha rebut una subvenció per part de la Diputació de Tarragona per un import de 50.000 euros per tal de reforçar els projectes de teleassistència domiciliària i del banc de productes de suport de l’entitat. Els beneficiaris seran persones més grans de 65 anys o amb dependència que passin la major part del temps sols i que estiguin empadronats en els municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. També hauran d’haver estat derivats per part dels serveis socials i sanitaris del territori.

En concret, el servei de teleassistència rebrà 20.000 euros, que aniran destinats a fomentar el servei d’atenció domiciliària entre ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Tarragona. La Creu Roja presta aquest servei mitjançant línia telefònica, amb un equipament de comunicacions ubicat en un centre d’atenció i en el domicili dels usuaris. Els diners de la subvenció serviran per comprar 120 terminals que els usuaris rebran de manera gratuïta i amb el qual únicament amb un botó poden entrar en contacte verbal amb el personal de la Creu Roja durant 24 hores al dia i 365 dies l’any.

D'altra banda, el banc de productes de suport veurà reforçat el seu equipament gràcies a l’aportació de 30.000 euros de l’organisme. El pressupost total de l’acció és de 35.000 euros, i la diferència serà assumida per l’organització humanitària. El ventall de productes inclou baranes, somiers articulats, caminadors, cadires de rodes, crosses o grues de trasllat vertical, entre altres. El material serà facilitat a les persones indicades per a l’àrea de benestar social del consells comarcals i ajuntaments. Segons apareix en el conveni de col·laboració el nombre de beneficiaris serà de 100, si bé “aquest número podrà variar depenent del cost dels productes del banc de suport”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: