Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’inicia el concurs d’idees per la transformació del nou Hospital Joan XXIII

La Unitat de Cures Intensives (UCI) Pediàtriques s’ha posat en marxa fa uns dies

Imatge de la visita del director del Servei Català de la Salut (CatSalu), David Elvira, a la UCI pediàtrica del Joan XXIII Imatge de la visita del director del Servei Català de la Salut (CatSalu), David Elvira, a la UCI pediàtrica del Joan XXIII CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 17:50

El procés de concurs d’idees per la transformació del nou Hospital Joan XXIII de Tarragona ja s’ha iniciat i es publicarà l’anunci indicatiu del concurs al Diari Oficial de la Unió Europea, amb un valor del projecte de 2.488.368 euros. La data límit prevista en el mateix anunci per a la licitació del projecte, mitjançant concurs d’idees, és de final de març. Es dóna així un pas més en el projecte de construcció d’un nou edifici de superfície estimada de 40.000m2, que albergarà àrees d’hospitalització, gabinets d’intervencionisme, hospital de dia, usos de medicina nuclear, serveis de diagnòstic per la imatge i el bloc quirúrgic, entre d’altres.

D’aquesta manera, es dotarà al Camp de Tarragona d’un nou hospital, modern i adequat, en substitució i complementarietat als edificis existents, que el permetran continuar sent referent per desplegar la cartera de serveis territorial de manera planificada i integrada.

UCI pediàtrica

En aquesta línia de millores, fa uns dies es va posar en marxa la Unitat de Cures Intensives pediàtrica que permet atendre els processos complexos en el territori i evita trasllats no necessaris a centres assistencials de Barcelona. El director del Servei Català de la Salut (CatSalu), David Elvira, ha visitat avui l’Hospital Joan XXIII, ha repassat amb els professionals les millores realitzades en diferents àmbits del centre durant els darrers anys i ha destacat com han afavorit l’atenció a l’usuari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: