Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Perafort i Puigdelfí dona prop de 4.000 euros per la investigació contra el càncer infantil

Els diners obtinguts seran destinats a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu

L'alcalde de Perafort, Joan Martí Pla, lliura un xec a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu L'alcalde de Perafort, Joan Martí Pla, lliura un xec a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 10:30

Els veïns i veïnes de Perafort han aconseguit recollir un total de 3.750 euros que s’han donat a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta quantitat s’ha obtingut gràcies a la venda de tiquets per diversos actes durant l’any 2016. Per aconseguir-ho, els veïns del municipi van realitzar activitats com un vermut popular, un esmorzar per Divendres Sant, una caminada solidària, una gala de dansa i altres representacions teatrals durant l’any. Amb els diners obtinguts per aquestes entrades els veïns de Perafort i Puigdelfí han aconseguit contribuir a la causa amb aquests quasi 4.000€.

És el cinquè any que a Perafort i Puigdelfí realitzen aquesta iniciativa amb la qual volen contribuir a la investigació contra el càncer infantil. Cada any, l'Ajuntament de Perafort lliura un xec a l’Hospital Sant Joan de Déu amb la quantitat obtinguda amb els diversos actes celebrats.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: