Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Caminada popular amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

Se celebrarà aquest diumenge 19 de novembre a Tarragona i finalitzarà amb un dinar de germanor

Imatge d'arxiu d'una caminada popular Imatge d'arxiu d'una caminada popular REUSDIGITAL.CAT
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 18:57

L’Associació de Diabètics de les Comarques de Tarragona organitza una caminada popular amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, aquest diumenge 19 de novembre, a les 11 hores. 

La caminada, que arriba aquest any a la seva catorzena edició, tindrà un recorregut d’uns 8,3 km. Sortirà del Port Esportiu de Tarragona fins a la Platja de l’Arrabassada, seguirà cap al Serrallo per finalitzar amb un dinar de germanor. Després es farà un sorteig.

El passat dimarts 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, l’associació va preparar una parada a la Rambla Nova amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia i sensibilitzar la societat tarragonina. Des de fa més de 50 anys, aquesta entitat sense ànim de lucre organitza sortides, xerrades i activitats adreçades a millorar la qualitat de vida de les persones malaltes i el seu entorn.

Actualment, l’Associació de Diabètics de les Comarques de Tarragona té com a finalitat reactivar el Grup de Joves, per tal de dur a terme activitats per als infants i adolescents que pateixen diabetis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: