Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen el tractament gratuït per una nena tarragonina que pateix Hipotonia

A través d’una plataforma online necessiten arribar als 500 suports en deu dies

Imatge d'arxiu d'un altre cas sobre un infant que pateix la malaltia Hipotonia Imatge d'arxiu d'un altre cas sobre un infant que pateix la malaltia Hipotonia CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Octubre 2017 18:23

Vera, una nena de dos anys i mig, pateix Hipotonia, una malaltia que provoca la falta de to muscular. La seva mare, Nerea Trenco, explica que “les teràpies que necessita Vera són imprescindibles per millorar la seva qualitat de vida però l’estat solament aporta 1.000 euros a l’any –que paguem per avançat i que es torna a l’any vençut- i són totalment insuficients”.

Per això, tant per la Vera com per altres persones en situacions similars, demanen compromís polític de manera que els tractaments de rehabilitació siguin gratuïts. L’acció s’està portant a terme a través d’una plataforma online d’incidència política amb l’objectiu d’aconseguir 500 suports en 10 dies. Un cop s’hagi arribat a la xifra, els polítics del Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas (C’s), Santi Rodriguez (PP), Miquel Iceta (PSC) i Montserrat Cadiní (Junts pel Sí) hauran de respondre a la petició de Vera.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: