Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detecten traces de legionel·la en una escola de Segur de Calafell

L’Ajuntament ha precintat les aixetes de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer

L'Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Segur de Calafell L'Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Segur de Calafell CEDIDA
Salut Taempus
Divendres, 22 Setembre 2017 16:10

Les anàlisis rutinàries que es fan periòdicament a tots els equipaments de Calafell han detectat traces de legionel•la a les conduccions d’aigua de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer. L’Ajuntament ha activat immediatament els protocols de seguretat previstos i ha informat el centre i les famílies dels alumnes, així com els serveis territorials d’Ensenyament.

Com a mesures concretes, fins a nou avís no es podran fer servir les aixetes del centre i es farà el tractament químic habitual, amb productes hiperclorats, que s’aplicaran fora de l’horari escolar. Mentre noves anàlisis no donin un resultat negatiu (les noves mostres es prenen quinze dies després de la desinfecció), es garantirà un abastiment amb dipòsits, amb cabal provinent de fora del centre, i amb aigua embotellada. L’Ajuntament aconsella que els alumnes es portin una ampolla d’aigua de casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: