Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospital Joan XXIII i Pallapupas engeguen la campanya ‘Un dia de Nassos’

Comprant l’entrada solidària per anar a Port Aventura al web pallapupas.org, surt a meitat de preu i es col·labora amb l’ONG

L’ONG Pallapupas reparteix somriures entre els malalts de l'hospital, especialment els nens i nenes L’ONG Pallapupas reparteix somriures entre els malalts de l'hospital, especialment els nens i nenes CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Setembre 2017 17:00

Els professionals de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i l’ONG Pallapupas han iniciat, aquest dimarts 19 de setembre, la campanya per promocionar 'Un dia de Nassos'. Aquesta campanya compta amb la col·laboració de molts professionals i persones conegudes públicament per ajudar a recaptar fons per a l’ONG. Comprant l’entrada solidària per anar a Port Aventura a la pàgina pallapupas.org, surt a meitat de preu i es col·labora amb l’ONG que ajuda a omplir de somriures els hospitals. El dia 7 d’octubre, a Port Aventura, hi haurà un estand de Pallapupas amb informació, i estaran els pallassos “Apósito” i “Gelocatila” fent gresca.

Des de l’any 2000, Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques, amb un mètode artístic propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col•laboració amb el personal sanitari. Cada dimarts, els personatges “Apósito” i “Gelocatila” visiten les plantes de l’hospital contribuint a la humanització del centre i omplint els espais de vida a través del riure: riure per a infants perquè siguin més nens i menys malalts; riure per a gent gran perquè l’humor és signe de vitalitat; i teatre per a persones que pateixen alguna malaltia mental, com a forma d’expressió en la seva lluita contra l’estigma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: