Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els empleats del Sant Joan cobraran les DPO

L'informe el va demanar el mateix centre sanitari després de la demanda interposada pels treballadors 

Una imatge d'una de les protestes dels treballadors de l'hospital Sant Joan de Reus Una imatge d'una de les protestes dels treballadors de l'hospital Sant Joan de Reus MARC BUSQUETS
Salut Enrique Canovaca / Reusdigital.cat
Dissabte, 26 Agost 2017 13:15

El Departament de Treball de la Generalitat reconeix el dret dels treballadors de l’hospital de Sant Joan de Reus de cobrar el complement de productivitat (DPO) del 2016, que s’hauria d’haver abonat enguany i que representa al voltant d’1,9 milions d’euros. El govern desestima, en un informe del laude arbitral, “la pretensió de l’empresa de no abonar les DPO de l’exercici del 2016”. Cal subratllar que aquest informe el va demanar el mateix centre sanitari després de la demanda interposada pels treballadors al Tribunal Laboral de Catalunya i que la plantilla el va acceptar com a solució al conflicte.

“El present laude, de conformitat amb allò que estableix l’article del decret 245/2013, del 5 de novembre, d’organització i funcionament de la comissió de convenis col·lectius del Consell de Relacions Laborals, és vinculant i immediatament executiu, i d’acord amb l’article 82.3 de l’Estatut dels Treballadors té eficàcia en els acords assolits en període de consultes i pot ser objecte de recurs pel procediment i els motius establerts a l’article 91 de la mateixa norma”, assegura l’informe de Treball.

“Estem molt contents”, va dir ahir la presidenta del comitè d’empresa de l’hospital de Sant Joan, Alícia Martín. Per la seva banda, fonts de la direcció de l’hospital van explicar ahir que compliran el que diu l’informe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: