Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aproven el reglament del Consell de Salut de Reus

El Consell es reunirà, almenys, dues vegades l'any en sessió ordinària

El reglament es va aprovar al juny en el ple El reglament es va aprovar al juny en el ple EL PUNT AVUI
Salut El Punt Avui/ Reus Digital
Dimecres, 23 Agost 2017 17:52

El reglament del nou Consell Municipal de Salut de Reus va quedar aprovat dilluns després de la publicació íntegra del text en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT). Aquest organisme, creat a instàncies del ple municipal el passat juny, permetrà vehicular la participació ciutadana en la gestió estratègia dels afers de salut a la ciutat.

La seva creació és el primer punt del Pacte de Salut de Reus, signat el 15 de febrer de 2017 per sis partits polítics i una quarantena d’entitats i associacions de la ciutat. El nou consell estarà presidit per una persona delegada per l’alcalde i formada per un representat de cada grup municipal i altres vuit d’entitats ciutadanes que centrin la seva activitat en la salut. Hi tindran representació, entre d’altres, la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), el Servei Català de la Salut, l’Agència de Salut Pública, la URV i els col·legis professionals sanitaris.

D’altra banda, el reglament preveu que la presidència pugui convidar, a títol individual, persones que estiguin interessades en l’àmbit de la salut, inscrites en el registre ciutadà de l’Ajuntament de Reus, amb un màxim de quatre membres. El Consell es reunirà, almenys, dues vegades l’any en sessió ordinària. També ho podrà fer de forma extraordinària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: