Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca instal·la desfibril·ladors en diferents edificis

En total s’han col·locat deu aparells i s’han format a 80 persones vinculades amb els diferents edificis

Un dels desfibril·lador que s'ha instal·lat al Pavelló de la Pineda Un dels desfibril·lador que s'ha instal·lat al Pavelló de la Pineda CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 17:31

Vila-seca ha instal·lat recentment tot un seguit d’equips de cardioprotecció en diversos equipaments públics. Els 10 aparells es troben ja en un espai visible a la Casa Consistorial, a les dependències de la Policia Local, als Centres Cívics i Culturals de la Pineda, del Colomí i de la Plana, a l’Estadi Municipal, als Pavellons Poliesportius Municipals de Vila-seca i la Pineda, al Conservatori de Música i el Centre Municipal de Formació ‘Antic Hospital’.

Amb un pressupost de 18.150 euros en règim de lloguer, la instal•lació d’aquests desfibril•ladors i el seu manteniment, han anat acompanyats de la formació específica a un total de 80 persones que estan vinculades als diferents edificis, amb l’objectiu d’actuar eficaçment en cas d’una emergència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: