Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CGT denuncia que la Unitat d'Hemodinàmica de Tarragona està avariada des del 24 de juliol

El sindicat alerta que els pacients amb infarts aguts de miocardi s'hauran de derivar a Barcelona

Imatge d'arxiu de la sala d'Hemodinàmica de l'hospital Joan XXIII Imatge d'arxiu de la sala d'Hemodinàmica de l'hospital Joan XXIII CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juliol 2017 18:40

La Secció Sindical de la CGT a l’hospital Joan XXIII de Tarragona va denunciar ahir que l’aparell de la Unitat d’Hemodinàmica Cardíaca del centre es troba avariat des de la tarda del passat 24 de juliol. El sindicat critica que els pacients que pateixen un infart agut amb elevació de ST “han de ser derivats a Barcelona”, ja que afirmen que, dimecres a la tarda, l’aparell “va començar a funcionar de manera precària, i no es poden tractar els infarts aguts de miocardi, que necessiten una angioplàstia”.

Per aquest motiu, la CGT exigeix una segona unitat d’Hemodinàmica, “dotada de material i recursos humans necessaris, per tal de que no es posin en risc vides humanes, com ja ha succeït en ocasions anteriors”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: