Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

5.000 signatures recollides a Tarragona contra la privatització de la sanitat

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha fet l’entrega simbòlica de les signatures als serveis territorials de Salut

Les signatures recollides s'han lliurat avui simbòlicament als serveis territorials de Salut de Tarragona Les signatures recollides s'han lliurat avui simbòlicament als serveis territorials de Salut de Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Salut Marina Martínez
Dijous, 26 Gener 2017 18:06

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona ha lliurat aquest dijous un total de 5.000 signatures als serveis territorials de Salut recollides a la ciutat a favor de la sanitat pública. El portaveu del Grup, Agustí Aragonès, ha explicat que aquest acte s’anirà repetint a les diferents delegacions de Catalunya i també amb les taules informatives: “No pararem fins que el debat es plantegi al Parlament”.

La campanya que ja porta uns mesos en marxa denuncia la intenció actual del Govern de seguir amb els plans de l’anterior i rebutja l’ús de les instal·lacions i dels serveis públics per part d’empreses privades. També vol aconseguir una dotació pressupostària adequada als centres de salut públics. Aragonés, ha manifestat que “no estem d’acord amb el conseller de Salut, Antoni Comín, qui ja va dir que quan es pogués, tirarien endavant la instrucció 5/2015”. Aquesta instrucció permetria que en els centres públics també es pogués produir activitat privada i podria esdevenir una triple llista d’espera.

A hores d’ara, no es pot parlar de xifres en relació a la llista d’espera ja que, tal i com afirmen des del Grup de Treball, “les hem demanat com un acte de transparència i per poder comparar-les, però encara no les tenim”.

En els propers mesos s’espera repartir les actes i, a curt termini, es lliuraran al conseller de Salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: