Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla col·labora amb la campanya d’identificació i esterilització d’animals de companyia

L’objectiu és evitar abandonaments o poder demanar responsabilitats si es produeixen

Cartell de la campanya 'Sóc responsable' del 2016. Cartell de la campanya 'Sóc responsable' del 2016. CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 20 Gener 2017 12:53

Altafulla col·labora, de l’1 de febrer al 30 d’abril, en la difusió de la 6a Campanya ‘Sóc Responsable 2017’; una campanya d’identificació i/o esterilització d’animals de companyia a preus reduïts. Està promoguda per la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA), la qual ha destinat més de 18.000€ del pressupost anual a la coordinació, visualització i comunicació d’aquesta campanya per tal d’aconseguir uns resultats òptims.

Aquesta iniciativa té com objectiu identificar i esterilitzar el màxim nombre d’animals a fi d’evitar abandonaments o poder demanar responsabilitats en cas que es produeixin. El requisit indispensable per a les esterilitzacions es que l’animal estigui identificat amb microxip.

Com funciona?

Per una banda, per poder portar-ho a terme, tots els centres veterinaris del municipi es podran adherir lliurament a través d’un formulari i sempre aplicant unes tarifes concretes que ha aconsellat l’Autoritat Catalana de la Competència.

Per part dels propietaris dels animals de companyia, també s’hauran d’inscriure abans del 30 d’abril. Un cop realitzat el registre, des dels centres veterinaris s’aniran calendaritzant les actuacions tot i que es podran fer fora de les dates de la campanya si la llista d’espera així ho requereix.

La valoració de l’any passat va ser positiva ja que es va aconseguir més de 13.000 identificacions i esterilitzacions arreu de Catalunya en tres mesos de duració de la campanya. Enguany es pretén millorar els objectius de les anteriors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: