Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió
Divendres, 24 Novembre 2017 19:55

"Vull educar la meva filla en llibertat"

Mar Vázquez Oliveros

Em nego rotundament a educar a la meva filla dient-li que no surti sola de nit, que no vesteixi de forma provocativa... perquè la violaran.

Dijous, 23 Novembre 2017 18:23

"Per una República de la igualtat entre dones i homes"

Núria Gavarró

Com cada any, el 25 de novembre, les entitats vallenques, els centres d'ensenyament, representants polítics i, en definitiva, la ciutadania vallenca, a títol individual, sortim al carrer per expressar el nostre missatge unànime i unívoc contra la violència masclista. Des de l’Ajuntament de Valls fem pública la nostra més ferma voluntat de treballar des de tots els àmbits fins eradicar-la. I això ho escenificarem de nou el divendres 24 de novembre a les 11 del matí davant de l’Ajuntament de Valls, on farem la lectura del manifest institucional i estendrem un gran llaç lila al centre de la plaça del Blat.

Dimarts, 21 Novembre 2017 17:57

"Posem rumb a la prosperitat, la Lluïsa s'ho mereix"

Laura Vidal

La Lluïsa és una amiga a qui vaig conèixer a la universitat. Com tots i totes quan va acabar la carrera es va trobar de ple amb els efectes de la crisi econòmica i de les retallades de la dreta.

Dissabte, 18 Novembre 2017 21:35

"Testimoni d’una afectada de TOC"

Anna Navarro

Sóc una noia de 18 anys que pateix Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC)

Dijous, 16 Novembre 2017 10:51

"Aquell dia, el 20 de setembre de 2017"

Raquel Sans Guerra

El 20 de setembre de 2017 alguna cosa va canviar en la meva manera d’entendre la política. La veia de prop, de molt a prop, però em sentia només una espectadora privilegiada. Aquell dia, però, quan una trucada em va alertar que la Guàrdia Civil acabava d’entrar a la conselleria d’Economia i Hisenda alguna cosa em va sacsejar la consciència.

Dimecres, 15 Novembre 2017 18:06

"De poc a res, el ’Procés’ ressuscita amb les eleccions colonials"

Jordi Martí i Font

Cada dia que passa es confirmen més les sospites que algunes teníem des de ja fa temps i que hem anat expressant damunt paper tot sovint.

Dilluns, 13 Novembre 2017 20:34

"Els nostres egos ens porten al més enllà"

Miquel Casellas Porcar

En aquest món de superàvits, sostenibilitat, equilibri, igualtat d’oportunitats, democràcia, pressupostos participatius, legalitat vigent, diàleg de sords i altres invents moderns que ens inunden els titulars i en prou feines ens deixen triar el gra de la palla, cada dia és més complicat caminar endavant amb pas ferm i amb una direcció concreta. En les nostres administracions estan de moda els plenaris per parlar de temes eteris a vegades bucòlics i que molts cops van units a una gran causa que ningú s’hi pot oposar per no quedar malament davant els seus votants.

Dilluns, 13 Novembre 2017 09:55

"La família: Una contribució essencial"

Àlvaro Solà Pérez

Sociològicament una família no pot coexistir sinó se li reconeix la seva contribució al mig d'una societat on manquen certs referents socials. Persones, d'edats diferents, que intentar donar, el seu temps, lliure i ocupat, per tal de fer una mica millor la vida dels que viuen al seu voltant.

Diumenge, 12 Novembre 2017 21:31

"I ara, cap a Brussel·les"

Xevi Xirgo

El dia que ERC va dinamitar la llista unitària, més de set-cents cinquanta mil catalans (i més de set-cents cinquanta mil catalans són molts, moltíssims) van tornar a sortir al carrer per reclamar, demanar i exigir l’excarcerament dels presos polítics catalans.

Diumenge, 12 Novembre 2017 14:56

"El dit i la lluna"

Ángel Juárez Almendros

Des de fa diverses setmanes no puc treure’m del cap el proverbi xinès que afirma que quan el savi assenyala la lluna, el neci mira el dit.

Pàgina 87 de 121

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..