Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió
Dimecres, 02 Agost 2017 19:26

"Cliqueu a l’enllaç"

Azahara Palomares / El Punt Avui

Fa pocs dies una amiga em comentava que havia deixat de seguir un perfil a Facebook després que s’hagués sentit personalment insultada per una pràctica d’allò que se’n diu pescaclics, i que molts segurament coneixeran per la seva versió anglesa de clickbait.

Dimarts, 01 Agost 2017 18:14

"El Referèndum és legal"

Tarragona pel Sí

L’Estatut d’Autonomia avui en vigor a Catalunya, no va ser votat pels catalans i les catalanes

Dimarts, 01 Agost 2017 13:04

"Platja de la Pineda, Mar Muerto"

Mario Téllez Molina

“Cada cosa tiene su belleza, pero no todos pueden verla.” Confucio

Dijous, 27 Juliol 2017 11:35

"Més AVE?"

Arga Sentís

El nou Ministre de Foment ha anunciat que en dos anys, és a dir el 2019, es faran totes les obres de conversió del tram Castelló Tarragona en ample europeu i a més també estarà enllestit el tercer carril des de Tarragona fins a Castellbisbal. Valentia no li falta.

Dimecres, 26 Juliol 2017 16:49

"Un greuge que cal corregir"

Azahara Palomares / El Punt Avui

La carretera N-340, que travessa de nord a sud la demarcació, és potser l’element més simbòlic del memorial de greuges en infraestructures que arrosseguen el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Dissabte, 22 Juliol 2017 10:29

"Les pressions de l’1 d’Octubre"

Mercè Ribé / El Punt Avui

El ple de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar una moció en contra del referèndum de l’1-O.

Dijous, 20 Juliol 2017 19:52

"Ballesteros, enfurismat. 'The Muckraker' remena el fang"

Jordi Martí i Font

Remena incansable el fang del fangar empantanegat, mou amb una pala l'aigua corrupta per tal que, remenant-la, la putrefacció no sigui absoluta i s'oxigeni fins i tot el subsòl. «The Muckraker» és una de les obres que m'agrada més de les que George Grosz va dibuixar i pintar. Fugit de l'Alemanya nazi, a partir de 1933, un dels principals cronistes de la República de Weimar se sorprenia que en el cor de la democràcia burgesa, a Nova York, la corrupció fos tan accentuada, tan visible, tan impune i pràcticament ningú la denunciés. I creava una imatge, que va fixar amb oli, ploma i litografia, per deixar clar que no tothom callava, no tothom s'ho mirava i no feia res, no tothom vivia envoltat de corruptes i no els assenyalava. Però deixem el gaudi estètic per a un altre moment i aterrem que tenim feina...

Dijous, 20 Juliol 2017 13:35

"Una alternativa en comú"

Arga Sentís

Tothom és testimoni de l’estranya deriva que afecta l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona. Obsessionat amb una única fita, fer els Jocs del Mediterrani com sigui i de la manera que sigui, és incapaç de definir altres objectius de ciutat que engresquin veïns i veïnes, que els apleguin al voltant de causes que ajudin a superar la fragmentació històrica que patim, ja sigui geogràfica o social. Esclaus del pensament màgic, potser es pensen que uns quants dies de proves esportives l’any que ve resoldran els nostres problemes i ens obriran un nou horitzó.

Dimecres, 19 Juliol 2017 18:24

"El viacrucis de l'N-340 i de l’A-27"

Ferran Civit

Estem farts de la manca d’inversió al territori i sobretot, en infraestructures. Una vegada més, des d’Esquerra Republicana sortim al carrer, per reivindicar la manca de finançament a les nostres carreteres i per això, reclamarem fins el darrer cèntim pendent d’inversió a l’Estat espanyol.

Dilluns, 17 Juliol 2017 20:17

"De BCNWorld a HardRock: Aquesta és la Catalunya que volen?"

Sergi Saladié

El passat dilluns 10 de juliol el Govern de la Generalitat de Catalunya va obrir el sobre B (Sobre. B. Ai las!) del concurs d’allò que es coneixia com a BCNWorld, i el govern en ple va sortir a aplaudir-ho. També membres de les territorials del PDCat i d’ERC han sortit en defensa del projecte per construir dos macrohotels i un macrocasino.

Pàgina 84 de 109

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..