Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 944

Infocamp | Opinió
Dilluns, 05 Març 2018 19:22

"El 8 de març i vaga general feminista (sobretot per a homes)"

Jordi Martí i Font

Enguany, el 8 de març, a banda de celebrar-se el Dia Internacional de la Dona Treballadora, o el Dia de la Dona segons qui ho diu, i de fer-se totes les activitats reivindicatives que des del moviment de les dones es porten a terme en aquesta jornada des de fa anys, hi ha convocada una vaga general feminista a nivell internacional, i també, és clar, als Països Catalans.

Dilluns, 05 Març 2018 12:04

"8 de març: Mobilitzem-nos a favor dels drets de les dones"

Núria Gavarró

De nou, el 8 de març, commemorarem el Dia Internacional de les Dones, una data d’homenatge als moviments a favor dels drets de les dones i de reivindicació per continuar fent evidents les desigualtats de gènere.

Volem un transport que sigui públic, digne i de qualitat. Aquesta és l'aposta que volem des de Cambrils i constantment reivindiquem per aconseguir un municipi cohesionat i ben comunicat amb el territori. El tren actualment és una prioritat que cal exigir per la nostra ciutat, ja que és una reclamació històrica, per aconseguir desfer-nos de les barreres arquitectòniques i la perillositat i garantir la seguretat de totes i tots els convilatans.

Dijous, 01 Març 2018 09:35

"La hibernació del comerç tarragoní"

Òscar Busquets

No sé si es tracta de donar arguments als guionistes d’una nova entrega d’Ice Age, o potser té a veure amb una altra revisió, l’enèsima, de la Reina de les Neus, darrerament popularitzada per Disney com a Frozen (ho dic per continuar amb la línia happy del consistori, apta per a tots els públics), però aquest hivern estranyament llarg ha deixat un panorama glaçat en el comerç tarragoní, que dormita com hibernant enmig d’una ciutat entumida, a l’espera de dies millors que no arriben. Només hi cal fer una passejada.

Al ple de dilluns 26 de febrer, l’Ajuntament de Tarragona va donar suport unànime a la moció d’ERC-MES-MDC, per la qual s’anul·laran els expedients de depuració de què havien estat víctimes els funcionaris de l’Ajuntament represaliats pel franquisme l’any 1939.

Estem construint la República, certament des d'unes condicions molt adverses, però ho estem fent.

Dilluns, 26 Febrer 2018 18:44

"Precarietat laboral contra societat de consum"

Miquel Casellas Porcar

Aquesta és la gran dualitat de les nostres vides. Estem en una comarca on l’atur és el més alt de Catalunya i també tenim un nivell molt elevat de fracàs escolar.

Dilluns, 26 Febrer 2018 08:43

"Amb l’escola no s’hi juga"

Arga Sentís

A hores d’ara es fa una mica feixuc haver de recordar que tots els intents per enterbolir la immersió lingüística han deixat en evidència els seus promotors.

Diumenge, 25 Febrer 2018 12:17

"Aporofobia. Las muertes de las que nadie habla"

J.C. Ibarz

Este 9 de febrero fue encontrada muerta Carolina, una conocida sin techo de la ciudad de Tarragona. La encontraron en el interior de un cajero de la esquina Rambla Nova con Carrer Unió, donde acostumbraba a pasar las noches para resguardarse del frío. Estamos hablando de una persona muerta en mitad de las fiestas de Carnaval.

Divendres, 23 Febrer 2018 09:39

"Seguim i seguirem tossudament alçats"

Òscar Peris

Esquerra Republicana fa 87 anys que treballa al servei de la democràcia i del país, del conjunt del país.

Pàgina 81 de 122

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..