Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió
Dissabte, 10 Febrer 2018 12:13

"Qui bé busca..."

Ángel Juárez Almendros

Qui bé busca, bé troba, diuen, i crec de tot cor que aquest refrany és cert, però moltes vegades el més probable és morir en l’intent. També deia (un tal Carlos Gardel) que veinte años no es nada, i sento contradir el meu admirat cantant argentí, però us ben asseguro que això és una enorme fal•làcia. Vint anys és molt de temps. I trenta, encara més. Massa temps. Però si al final s’acaba aconseguint l’objectiu, l’espera paga la pena.

Dissabte, 10 Febrer 2018 11:57

"Exigim solucions a l'N-340"

Josep Rufà

Davant dels accidents d'aquest inici d'any a les carreteres, necessitem solucions a la passivitat i falta de concreció del Gobierno de España respecte a l'N-340. Aquesta problemàtica és intolerable, afecta al Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre provocant embussos i morts constantment.

Dijous, 08 Febrer 2018 18:31

"100 anys del vot femení"

Mònica Alabart

Si algú vingués ara i ens digués que les dones, el 52 % de la població, no tenim dret a votar, ens posaríem les mans al cap. Tot i això el dret de les dones a escollir els seus representants no es va assolir fins fa 100 anys.

Dimecres, 07 Febrer 2018 16:12

"La teva veu, el meu compromís"

Mercè Dalmau i Mallafré

Els mesos de desembre i gener són sinònim de balanços i de mirar amb ull crític però sincer, la feina feta durant l'exercici anterior. L'experiència a l'administració m'ha ensenyat que tot i les mil planificacions prèvies, cal escoltar les opinions i les valoracions de tots els agents del sector i marcar el nou full de ruta amb tot el que hem après d'un dels motors del municipi i del territori.

Dimarts, 06 Febrer 2018 08:35

"La moneda del carret de la compra"

Miquel Casellas Porcar

Un dels grans invents mundials és la moneda que s’ha d’introduir al carret de la compra i que només quan pots recuperar-la quan la tornes al seu lloc.

Dilluns, 05 Febrer 2018 09:00

"¿El Hijab (velo) es parte del patriarcado?"

Hakima Abdoun

El 1 de febrero se convirtió en el día mundial del “velo”. Se trata de una lucha simbólica para dar apoyo a aquellas mujeres que fueron expulsadas de sus trabajos, de espacios públicos como playas o piscinas municipales e incluso de lugares oficiales como algunos Ayuntamientos, universidades, etc. por poner algunos ejemplos cotidianos. Personalmente no lo calificaría como “día mundial de Hiyab” puesto que se interpreta como un gesto reivindicativo y solidario que abraza a una parte de las mujeres. Simplemente se reclama el derecho a llevar velo, pero la pregunta es: ¿renunciar a ello esta incluido?

Dilluns, 05 Febrer 2018 08:55

"Sobre la llibertat d’expressió després de l’1 d’octubre"

Jordi Martí i Font

No puc opinar sobre el coronel de la Guardia Civil Pérez de los Cobos, coordinador de l’operatiu militar contra l’1-O. No puc opinar perquè allò que penso sobre ell no cap en la Constitució Espanyola de 1978.

Dissabte, 03 Febrer 2018 12:07

"Acumulem forces per al nou embat"

Jordi Cartanyà Benet

Aquests dies cal fer l’esforç de mantenir la serenitat i, sobretot, tenir el cap ben fred. Tenim un escenari molt complicat a Catalunya, amb un Estat espanyol que sense caretes està utilitzant tota la seva força contra les nostres institucions. Davant d’aquest panorama cal astúcia i estratègia. Per explicar-me crec que cal fer una reflexió basada en el que ha passat en els darrers mesos.

Divendres, 02 Febrer 2018 10:47

"Els noms dels carrers"

Pere Saura

La moció que demanava canviar el nom de la plaça del Rei de Tarragona per plaça de la República, presentada per la CUP el passat plenari, més enllà de la intencionalitat concreta que pogués tenir, permet un debat, sempre interessant, sobre el nomenclàtor.

Dimecres, 31 Gener 2018 22:23

"L'alcalde mentider davant el mirall de l'1 d'octubre"

Jordi Martí i Font

L'1 d'octubre de 2017, a Tarragona vam viure atacs indiscriminats per part de professionals de la violència armats amb porres i escopetes llançadores de pilotes de goma, prohibides a Catalunya.

Pàgina 79 de 117

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..