Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 944

Infocamp | Opinió
Dimarts, 13 Març 2018 21:16

"Treballar la pedrera cultural"

Miquel Casellas Porcar

L’any passat Calafell va treure de les seves propostes culturals el concurs de contes de nadal, un concurs de poesia entre d’altres iniciatives destinades a reconèixer els futurs artistes d’aquest país que amb els seus treballs s’anaven fent un nom en el món de la literatura.

Dijous, 08 Març 2018 07:57

"Vaga 8M: dempeus, rebels i encoratjades"

Laia Estrada Cañón

Hi ha qui afirma que la vaga feminista del 8 de març no té sentit. Res més lluny de la realitat.

Dijous, 08 Març 2018 07:48

"Fem vaga!"

Mònica Alabart

El 8 de març Dia Internacional de la Dona (abans dia de la dona treballadora), està convocada una vaga a tot el món per reivindicar la igualtat de drets i oportunitats, així com l'acabament de totes les formes de violència masclista.

Dimecres, 07 Març 2018 09:03

"Moltes reunions, cap acord"

Miquel Casellas Porcar

En la nostra realitat actual hi ha moltes maneres de superar una negociació quan un és el qui té el poder i l’altre només hi posa la mà d’obra. Ignorem per un moment la raó perquè és una cosa tan subtil que molts cops es trenca per la seva fragilitat i subjectivitat. Els nostres polítics per solucionar un problema poden apostar per una estratègia més que consolidada a casa nostra i que no dóna bons resultats, però garanteix que al cap de quatre anys et torni a demanar temps per acabar de posar la solució al tema.

Dilluns, 05 Març 2018 19:22

"El 8 de març i vaga general feminista (sobretot per a homes)"

Jordi Martí i Font

Enguany, el 8 de març, a banda de celebrar-se el Dia Internacional de la Dona Treballadora, o el Dia de la Dona segons qui ho diu, i de fer-se totes les activitats reivindicatives que des del moviment de les dones es porten a terme en aquesta jornada des de fa anys, hi ha convocada una vaga general feminista a nivell internacional, i també, és clar, als Països Catalans.

Dilluns, 05 Març 2018 12:04

"8 de març: Mobilitzem-nos a favor dels drets de les dones"

Núria Gavarró

De nou, el 8 de març, commemorarem el Dia Internacional de les Dones, una data d’homenatge als moviments a favor dels drets de les dones i de reivindicació per continuar fent evidents les desigualtats de gènere.

Volem un transport que sigui públic, digne i de qualitat. Aquesta és l'aposta que volem des de Cambrils i constantment reivindiquem per aconseguir un municipi cohesionat i ben comunicat amb el territori. El tren actualment és una prioritat que cal exigir per la nostra ciutat, ja que és una reclamació històrica, per aconseguir desfer-nos de les barreres arquitectòniques i la perillositat i garantir la seguretat de totes i tots els convilatans.

Dijous, 01 Març 2018 09:35

"La hibernació del comerç tarragoní"

Òscar Busquets

No sé si es tracta de donar arguments als guionistes d’una nova entrega d’Ice Age, o potser té a veure amb una altra revisió, l’enèsima, de la Reina de les Neus, darrerament popularitzada per Disney com a Frozen (ho dic per continuar amb la línia happy del consistori, apta per a tots els públics), però aquest hivern estranyament llarg ha deixat un panorama glaçat en el comerç tarragoní, que dormita com hibernant enmig d’una ciutat entumida, a l’espera de dies millors que no arriben. Només hi cal fer una passejada.

Al ple de dilluns 26 de febrer, l’Ajuntament de Tarragona va donar suport unànime a la moció d’ERC-MES-MDC, per la qual s’anul·laran els expedients de depuració de què havien estat víctimes els funcionaris de l’Ajuntament represaliats pel franquisme l’any 1939.

Estem construint la República, certament des d'unes condicions molt adverses, però ho estem fent.

Pàgina 78 de 119

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

BANER PE21 300x250pxAdvertisement

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..